מותגים

F-ONE

חברת F.one הוקמה בשנת 1996 על ידי גולש הרוח הצרפתי רפאל סאל. רפאל התחיל את דרכו בתור מתחרה בסבב המקצועני כגולש רוח ובשנת 1994 החל לעצב לעצמו גלשנים. מספר המפרש שלו היה F1 ומכאן השם של החברה שהוקמה ב 1996. כיום, F.one היא אחת מהחברות המובילות בעולם. החברה תמיד חושבת צעד אחד קדימה ומוצאת רעיונות ופתרונות מקוריים.

  • F.one היא זו שפיתחה את צורת ה DELTA בקייט שהפכה לצורה השולטת בעולם הקייט ומחזיקה בפטנט מוכר על צורה זו.
  • במשך 3 שנים ברציפות F.one היתה אלופת העולם במהירות והחזיקה בשיא המהירות בעולם. F.one היתה הראשונה לחצות את מחסום ה 100 קמ"ש בעזרת ה Bandit 4 . שארלוט היא האישה המהירה בעולם עם מהירות של 50.43 קשר (94 קמ"ש), גם כן עם ה B4  החדש.
  • F.one ו Mitu הם אלופי העולם בגלישת גלים עם קייט בשנתיים האחרונות.
לאתר הבית של F-ONE

Magic Marine

מוצאה של החברה הוא בהולנד. היא התפתחה הודות לשייטים מכל רחבי העולם, המשמשים כיועצים וכעוזרים, אשר מפתחים פתרונות ביגוד ואביזרים לתחום השייט.
מוצריהם מיוצרים באיכות הגבוהה ביותר, לרמה הגבוהה ביותר.
לאחרונה נכנסו MM ,לעולם היאכטות הגדולות ולצורך כך נעזרו בBouwe Bekking  אחד מבכירי שייטי
ה VOLVO Race  בעולם.
לאתר הבית של Magic Marine

Board Works

מקור החברה הוא בכלל בגלישת רוח, אי שם בשנות ה-90. עם הזמן החברה החלה להתמקצע בתחום גלישת הגלים וה-Sup. כיום, היא כוללת בתוכה כמה מהמעצבים והמהנדסים הטובים ביותר.
ייחודה של Boardworks הוא בפיתוח טכנולוגיות לבניית גלשנים (EPX) המציבה רף גבוה ביחס חוזק מול משקל בגלשן.
כיום ישנם 26 מעצבי גלשנים ולמעלה מ 100 מודלים שונים של גלשנים המפותחים
ב Boardworks .
לאתר הבית של Board Works

Mystic

Mystic היא החברה הגדולה והמובילה בעולם בפיתוח אביזרי קייט .
Mystic התחילה כחברת בת של Maui Magic, חברה הקיימת כבר למעלה מ 20 שנה ועסקה בפיתוח אביזרים לגלישת רוח. Mystic  פיתחה ושינתה את הדרך שבה אנו חושבים על אביזרי קייט. טרפז המותניים ה Warrior  ,על שלל דורותיו הוא סמל לחדשנות ולאיכות של Mystic.
כל מוצר נעשה בדרך של Mystic . אם זה טרפז, חליפה, מעיל רוח ,פדים לגלשן או כיסוי למושב, הכל
מתוכנן ומעוצב כך שתרגיש מיד על הגוף ובעיניים שזה עוד מוצר איכותי של Mystic.
לאתר הבית של Mystic

Severne

חברה המתמחה בייצור ובעיצוב מפרשים בין המובילות בעולם. אידיאולוגיית החברה היא לפתח מפרשים שייתנו לגולש את מירב הפוטנציאל שאפשר להפיק מהתנאים בים. היא שואפת להגיע למערכת יחסים הנוחה והטובה ביותר בין הגולש למפרש שלו – והיא גם עושה זאת.
על העיצוב מופקד Ben Severne  שהוא גולש מוכשר בעצמו. בכל תחומי הגלישה נעזר בן בטובי הגולשים בעולם לדוגמא:
ביורן דנקנברג- אין ספור פעמים אלוף עולם בכל תחום אפשרי בגלישה. ביורן הוכר ע"י ספר השיאים של גינס כספורטאי המצליח ביותר בכל הזמנים.
בוג'מה- מי אמר שמרוקאים לא יכולים. אחד הגולשים שיותר כיף לראות, כשרוני להחריד באוויר ובגלים.
לאתר הבית של Severne

C4

במהלך השנים האחרונות עקבנו אחרי התפתחות ספורט ה  SUPבעולם. לקח לנו לא מעט זמן והרבה מגעים טראנס אטלנטיים אבל לבסוף הצלחנו. אנו בלגונה גאים להיות היבואנים הרשמיים של החברה המובילה בתחום ה .SUP חברת C4 Waterman הממוקמת בהוואי מורכבת משלושה מגולשי הקאנו וגלים הטובים ביותר וממעצב גלשנים. ומכיוון שספורט זה הוא שילוב של גלשן גלים עם טכניקות של קאנו, שילוב הכוחות של ארבעת בעלי החברה לוקחים את הגלשנים הכי רחוק שאפשר.  C4 היא החברה השולטת בשוק האמריקאי (הגדול בעולם). וגלשני החברה ידועים מסביב לעולם ברמת האיכות הגבוהה ובשימת הדגש על שילוב לא מתפשר של ביצועים עם יציבות. ספורט ה SUP נמצא עדיין בשלבי פיתוח ומאגד בתוכו גישות מאוד שונות. בחברת )  C4ומן הסתם גם אצלנו) מאמינים שיציבות מגיעה משילוב רוחב הגלשן ביחד עם עובי ואורך ולא בהכרח ברוחב קיצוני.
לאתר הבית של C4