טרפז מנרה – Exo Harness

שיפור הרתמה כמו ה-EXO אינו משימה קלה, אך פיתוח ה-ECLIPSE לימד אותנו הרבה וניצלנו את הניסיון הזה כדי לעצב מחדש את ההרתמה המובילה שלנו.
ב-EXO השתמשנו ב-Adaptive Shell Technology כדי להעניק תמיכה טובה יותר, משקל מופחת ועמידות מוגברת. האזור המרכזי הקשיח תומך בצורה מושלמת בגב, אך מאפשר חופש תנועה גדול יותר בזכות רמות קשיחות שונות ובעיקר הקו הגמיש שלה. החלק הרך של ה-EXO בנוי ב-“סינגל פום” (Single Foam), חומר שאינו סופג מים, כך שהרתמה נשארת קלה ונוחה לשימוש. ההרתמה מגיעה עם וו סטנדרטי, חבל וסכין.

טווח מחירים

1,390

חשוב לדעת: קוד הקופון למשלוח חינם תקף לכל המוצרים, למעט הגלשנים.

מידע נוסף

מידה

XL, L, XS

צבע

MIRAGE

מאפייני ה EXO HARNESS :

– Adaptive Shell של ה-EXO משתנה בקשיחות שלה – קשיחה יותר באזור המרכזי ורכה יותר בקצוות. החגורה המרכזית הקשיחה מונעת מהרתמה להתקפל וללחוץ על הגוף, תוך שמירה על תמיכה טובה באזור המותניים.

– Single Foam ה-EXO בנוי מחתיכת פום אחת, מעוצבת בתהליך טרמופורם, שמפחיתה משמעותית את ספיגת המים והופכת את ההרתמה לקלה יותר בהשוואה להרכבות פום מרובות המשמשות חלק מהרתמות אחרות.

– Tuck Flap מחזק את החיבור בין ההרתמה לאבזם, כך שהיא נשארת במקום ולא נגללת כלפי מעלה במהלך השימוש.

אולי יעניין אותך